Φίλοι και παίκτες του στοιχήματος γεια σας.


Σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, και το κουπόνι του στοιχήματος έχει πολλά παιχνίδια, με σημαντικές αποδόσεις, με στόχο να πάμε ταμείο. 

Σήμερα το trikalazoom.gr επέλεξε τρία  παιχνίδια ημίχρονα και τελικά, που προσφέρουν καλές αποδόσεις, «παρακαλώντας» και την «θεά τύχη» να  βοηθήσει να κάτσουν αυτά τα παιχνίδια. 

Το πρώτο παιχνίδι για σήμερα είναι ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ.
Η Λάρισα χάνει βαθμούς και βρίσκεται ήδη στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. 

Έφερε ισοπαλία 1-1 με τα Γιάννινα, αλλά ο ΠΑΣ, έκανε τις μεγάλες ευκαιρίες και δικαιούνταν κάτι περισσότερο.

Η Ξάνθη έχασε στην έδρα της απο τον ΠΑΟΚ ΜΕ 0-3, και ακόμη μια ήττα θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ομάδα της Θράκης.

Θα επιλέξουμε νίκη στο πρώτο ημίχρονο για την Λάρισα, και την ανατροπή της Ξάνθης με διπλό στο δεύτερο ημίχρονο. Δύσκολη πρόβλεψη, ειδικά στο ημίχρονο να κάτσει ο άσσος. 

ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 ΤΕΛΙΚΟ απόδοση 51.00.

Το Αμβούργο δεν τα πάει και τόσο καλά στο γερμανικό πρωτάθλημα, και οι ισοπαλία με το φτωχό 0-0 με την Φράιμπουργκ εκτός έδρας, ήταν μια ανάσα για την δύσκολη συνέχεια.

Η Βόλφσμπουργγκ έχει μια σταθερή απόδοση στο πρωτάθλημα, και με την νίκη 3-0 επι της Γκλάντμπαχ, αναπτέρωσε το ηθικό της για την συνέχεια.
Έχει πάρει πολλές ισοπαλίες, και η λογική μας λέει, πως απέναντι στην αμυντική ομάδα του Αμβούργου θα κάτσει Χ το ματς. 

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ απόδοση 4.75 

Η Χάντερσφιλντ έχασε δίκαια εκτός έδρας απο την Έβερτον με 2-0, και μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σε 15 αγώνες έχει 8 ήττες, 4 ισοπαλίες, και 4 νίκες.
Επιθετικά δεν τα πάει καθόλου καλά.

Η Μπράιτον δεν την γλύτωσε την 5αρα απο την Λίβερπουλ στην έδρα της, και σε 15 αγώνες μετρά 4 νίκες, 5 ισοπαλίες, και 6 ήττες.
Βαθμολογικά βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. 

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΑΡΑΪΤΟΝ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ