Η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα "Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο και την Ελλάδα με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης, μέσω τακτικών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές και απαράμιλλή εξυπηρέτηση εν πτήσει.

Οι νέες πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και Λάρνακας θα ξεκινήσουν από την 1η Δεκεμβρίου, με τρία δρομολόγια ανά εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Πέμπτη με ώρα αναχώρησης από την Αθήνα στις 19:00 (16:00 από Λάρνακα) και κάθε Παρασκευή με ώρα αναχώρησης στις 23:30 (20:30 από Λάρνακα). Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν γεύμα και αναψυκτικά και ροφήματα.

Η τιμή των εισιτηρίων για μια απλή διαδρομή ξεκινούν από 73 ευρώ από την Αθήνα και από 65 Ευρώ από τη Λάρνακα, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη μέσα από την ιστοσελίδα της TUS, www.tusairways.com είτε για έκδοση μέσα από τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Οι συγκεκριμένες πτήσεις θα πραγματοποιούνται από δύο αεροσκάφη Fokker 100 jets, τα οποία προστέθηκαν στον στόλο της εταιρείας πρόσφατα. Το Fokker 100, μοντέλο της ολλανδικής εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Fokker, είναι ένα τζετ 100 επιβατών που προσφέρει στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την Tus Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.


Η Tus Airways ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προσφέρει επίσης απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη από το Δεκέμβριο του 2017. Η εταιρεία προσφέρει ήδη πτήσεις από τα κυπριακά αεροδρόμια προς διάφορα ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα συνδέει την Ελλάδα και τη Κύπρο με το Ισραήλ, προσφέροντας πάντα μια μοναδική και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.



Η βάση της Tus Airways βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να πετάξει σε 16 διαφορετικούς προορισμούς το 2018, ενώ ο στόλος της διαθέτει συνολικά 4 αεροσκάφη, δύο Fokker 100 και δυο Fokker 70 με χωρητικότητα 80 θέσεων.