Η κατάσταση στα Τρίκαλα είναι έκρυθμη, καθώς το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα http://www.xryshaygh.com να χαρακτηρίζει «βλαμμένους αναρχικούς» τα μέλη του Ρουβίκωνα που έγραψαν συνθήματα στα κρεοπωλεία της πόλης μας.

«Η… βλαμενίτιδα των ψυχοπαθών και «καμμένων στον εγκέφαλο» που παριστάνουν τους φιλόζωους έφυγε από τα όρια της Αθήνας και επεκτάθηκε και στην επαρχία, συγκεκριμένα στα Τρίκαλα.


Εκεί, λοιπόν, στην κρεαταγορά της πόλης στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζει την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, «άγνωστοι» έγραψαν με σπρέι σε τζαμαρία κρεοπωλείου το πολύ… επαναστατικό σύνθημα «φωτιά στα σφαγεία» και πολύ πιθανόν να πήγαν μετά για… βλίτα.


Δεν γνωρίζουμε αν ο επόμενος στόχος αυτών των βλαμμένων θα περιοριστεί στα κρεοπωλεία ή θα επεκταθεί και σ’ άλλα… στρατόπεδα συγκέντρωσης πτωμάτων προς βρώση, όπως ψησταριές σουβλατζίδικα, τσιπουράδικα κ.λπ.
Η όλη κατάσταση, όμως, δείχνει το μέγεθος της ψυχικής αρρώστιας των αυτοαποκαλούμενων «αναρχικών» και «αντιεξουσιαστών», οι οποίοι εγκλωβισμένοι μέσα «στην τρέλα που τους δέρνει» φροντίζουν να αναδεικνύουν οι ίδιοι το πόσο φαιδροί και εκτός κοινωνικής ομαλότητας βρίσκονται.
Τουλάχιστον, ας φροντίσουν να επεκτείνουν τις «δράσεις» τους και εναντίον των «συντρόφων» που κάνουν «αντιφασιστικό αγώνα» διοργανώνοντας «πάρτι με ψημένα σουβλάκια», για να έχει και κάποιο θετικό αντίκτυπο η μούρλα τους.»

Ο αρχηγός της Χρυσης Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναμένεται να φθάσει στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χ.Α. το απόγευμα του Σαββάτου.
Θα υπάρξουν μεγάλες αντισυγκεντρώσεις αριστερών και αναρχικών, πιθανόν να μαζευτούν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, και θα ξεκινήσουν απο το μεσημέρι, με πορείες προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον πεζόδρομο της Ασκληπιού. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις ετοιμάζουν μέτρα, ώστε να μην συναντηθούν τα μέλη της Χρύσης Αυγής με τα μέλη του Ρουβίκωνα και άλλων αριστερών φορέων και γίνει η πόλη εμπόλεμη ζώνη.