Σκληρή κριτική για τον Αντώνη Κανάκη εξαπολύει η Χρυσή Αυγή στη σάτιρα που έκανε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα για τον Νότη Σφακιανάκη.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα http://www.xryshaygh.com Όσα δεν φτάνει η βρώμικη προπαγάνδα του συστήματος και η ένοχη συνωμοσία της σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής, προσπαθεί μάταια να το πετύχει η αποτυχημένη και "παγωμένη" δήθεν σάτιρα.

Ο λόγος για τα αποτυχημένα σκετσάκια του "Ράδιο αρβύλα" (παλιά τουλάχιστον είχαν χιούμορ) και τα κομπλεξικά σχόλια του παρουσιαστή με το εμφυτευμένο μαλλί, του Αντώνη Κανάκη.

Η "δημοκρατική" χούντα των ΜΜΕ εξαπέλυσε μια αισχρή επίθεση κατά του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, επειδή είχε την παρρησία να μην προσκυνήσει την συστημική προπαγάνδα και να δηλώσει για πολλοστή φορά την στήριξη του στην Χρυσή Αυγή.

Αυτή η δήλωση "μη μετανοίας" από τον Νότη Σφακιανάκη εξόργισε τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, τα οποία... βγήκαν από τα ρούχα τους, επειδή στην ελληνική τηλεόραση συνεχίζεται όπως είπαν "ο ρατσιστικός λόγος, η ομοφοβία και η ρητορική μίσους".

Τους ενόχλησε μάλιστα ιδιαίτερα και έκαναν ξεχωριστή μνεία στην φράση του Σφακιανάκη: "Επιβάλλεται να ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή - Είναι οι αντιστασιακοί του σήμερα!".