Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για το μεγάλο ενδιαφέρον και τη θερμή ανταπόκριση σας για το διήμερο Συνέδριο που διοργανώνουμε στα Τρίκαλα αυτή την Παρασκευή, για την αποτύπωση του Κοινωνικού Χάρτη των Τρικάλων.

Ενα Συνέδριο που αποτελεί ένα προσκλητήριο Αγάπης, Σύνθεσης και Συμπόρευσης για το κοινό καλό.
Ενα Συνέδριο δικό σας,της Κοινωνίας των Τρικάλων, που αποτυπώνει τις Κοινωνικές Συλλογικότητες και το έργο τους, που ρίχνει γέφυρες συνεργασίας και αλληλοβοήθειας, ώστε να δυναμωθούν και να συνεχίσουν να προσφέρουν.

Ένα αντάμωμα ανθρώπων σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη Χώρα μας, όπου οι κοινωνικές ανισότητες καθημερινά διευρύνονται και οι ψυχολογικές επιπτώσεις της Κρίσης, γίνονται ολοένα και πιο έκδηλες.
Μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, όπου η κοινωνική συνοχή βάλλεται καθημερινά, έχουμε το χρέος να προστατεύσουμε το Ανθρώπινο Κεφάλαιο,αφού ενώσουμε τους αξιακούς μας κώδικες και ενωμένοι να προχωρήσουμε στο τέλος αυτής της Κρίσης.

Το "ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ" αποτελεί μονάχα μια αρχή με αφετηρία το Συνέδριο μας, που σηματοδοτεί μια νέα κοινή διαδρομή πως όταν Θέλουμε - Μπορούμε κι οτι μ α ζ ί μπορούμε...καλύτερα!

Σας περιμένω λοιπόν για να αποτυπώσουμε μαζί τον κοινωνικό μας χάρτη, με πυξίδα την Καρδιά μας, την αγάπη, την αρωγή και την αλληλεγγύη μας για τα Τρίκαλα της Καρδιάς μας!

Κορίνα Λιούτα
Πρόεδρος ΘΕΛΩ