Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Μεγάρχη Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αριστείδη ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αριστείδη ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάρτυρος Νικήτα ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό απότμημα Λειψάνου του Αγίου Νικήτα.
http://imtks.gr