Στην χώρα μας βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ μαζί με την οικογένεια του, εξερευνόταν τα νησιά του Ιουνιού με την υπερπολυτελή θαλαμηγό τους.Κάνοντας μία πρώτη στάση την Κέρκυρα και μετά περνώντας από τις παραλίες των Παξών και Αντίπαξων, ο χολιγουντιανός αστέρας και η κόρη του Γουίλοου θέλησαν να δείξουν πόσο μαγεμένοι είναι από τις ομορφιές της χώρας μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.
Αρχικά ο Γουίλ Σμιθ ανέβασε μία σέλφι με την γυναίκα του, στην οποία όμως δεν φαίνεται καθαρά που βρίσκονται, πράγμα το οποίο όμως επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από την κόρη τους.
Μεταξύ των φωτογραφιών της μικρής στις παραλίες, εντύπωση έκανε μία στην οποία βρίσκεται στην παραλία των Αντίπαξων και μαζεύει σκουπίδια μαζί με ντόπιους του νησιού και τη μητέρα της.  
Φωτογραφία: corfupress.com
Η ίδια μάλιστα σχολίασε το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφέροντας πως  «δεν άντεξε να βλέπει αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια».
Το μήνυμά της στο Instagram έχει μαζέψει σε μία μέρα 58.000 likes:
«Όντας μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής».


Πηγή:  iefimerida.gr