Το συμβόλαιο με την ασφάλεια έληγε τέλος Φεβρουαρίου...
με κάλεσαν για ανανέωση και τους εξήγησα πως δεν θα ανανεώσω άμεσα γιατί το μηχανάκι που είχα στην κατοχή μου έχει σοβαρό μηχανικό πρόβλημα (350€) και λόγο αδυναμίας οικονομικής δεν μπορώ να το φτιάξω άμεσα και το άφησα στο γκαράζ.

Όταν το φτιάξω θα το ασφάλισω ξανά στην ίδια εταιρεία γιατί ήμουν ικανοποιημένος με την κάλυψη που είχα.

Σήμερα το πρωί ανακάλυψα πως είμαι και εγώ ένας από τους "τυχερούς" που έλαβαν το πρόστιμο τον 250€ για ανασφάλιστο όχημα.

Σε επικοινωνία με την ασφαλιστική μου (INTERLIFE) και αναφέροντας όλο το συμβάν ο υπάλληλος ευγενέστατα μου είπε πως στο ιστορικό του υπολογιστή του βλέπει ότι δεν ανανέωσα λόγο βλάβης και ότι είχα δηλώσει ότι θα το ασφαλισω όταν επισκευαστεί , αλλά αυτό που αποτελεί την αλήθεια , το ελληνικό κράτος δεν το αναγνωρίζει γιατί έπρεπε να έχω καταθέσει πινακίδες (ενώ είχα πληρώσει τα τέλη) για να αναγνωριστεί σε καθεστώς ακινησίας.

Για 40€ ασφάλιστρα καλούμε να πληρώσω ένα ΧΑΡΑΤΣΙ 250€ γιατί είχα την ατυχία να χαλάσει και να μην έχω τα λεφτά να πληρώσω για να το φτιάξω...!! Και έρχομαι να αναλογιστώ είμαι εγώ παράλογος... η ζω σε ένα κράτος που χωρίς κανένα έλεος πετάει φορομπηχτικά χαράτσια στους πολίτες του που έχουν

Ηδη φτάσει στον πάτο και στο απόγειο της ξεφτίλας. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας ντρέπομαι που δεν μπορώ οικονομικά να τα βγάλω πέρα στις υποχρεώσεις μου , ντρέπομαι να ΖΩ.....!!!
Αναγνώστης

πηγη