Τελικά έχουν πολύ θράσος οι άνθρωποι. Παπαδόπουλος, Σιμορέλης, Δριτσέλη και όλο το ψευτοαριστερό συναπάντημα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το Σάββατο την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου στην πόλη μας, μια ακόμη πόλη που μαστίζεται από τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, την βροχή λουκέτων και την εργασιακή επισφάλεια και αβεβαιότητα.
Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ απερίφραστα και ομόφωνα είναι κάθετα αντίθετο με αυτή την προκλητική επίσκεψη της κονομημένης υπουργού που είναι μία από τους βασικούς εκφραστές της υλοποίησης σειράς βάρβαρων αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων που ισοπεδώνουν την κοινωνική ασφάλιση, κλείνουν οποιαδήποτε προοπτική στην άνεργη νεολαία, συνεχίζουν το τσεκούρωμα μισθών-συντάξεων, περιορίζουν την υγιή συνδικαλιστική δράση, φέρνουν ομαδικές απολύσεις, ακυρώνουν κάθε αγώνα και θυσία του λαού.
Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου θα είμαστε και εμείς στο Δημαρχείο για την «υποδοχή» της υπουργού. Αναρωτιόμαστε απλώς αν ο «λαοφιλής» ΣΥΡΙΖΑ φέρει μαζί του και τα ΜΑΤ. Ε, τότε θα πέσει χοντρό γέλιο…
Καλούμε σε ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ενάντια στην επίσκεψη της Αντωνοπούλου και στην γενικότερη μνημονιακή λαίλαπα κυβέρνησης – τρόικας!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !