Η Tiger Sport έρχεται με υψηλής απόδοσης, ακτινικά τοποθετημένα φρένα για να ταιριάζουν στο σπορ ρόλο της, προσφέροντας σου εξαιρετική
ανάδραση και τη δύναμη. Τα εμπρός φρένα έχουν δίδυμους πλευστούς δίσκους 320 χιλιοστών με 4-έμβολες ακτινικές δαγκάνες Nissin. Το νέο σύστημα ABS επωφελείται από όλες τις εξελίξεις στο λογισμικό ελέγχου και δίνοντάς σου μεγαλύτερο έλεγχο και μικρότερες αποστάσεις ακινητοποίησης σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

Έχουν αντικατασταθεί οι προβολείς με νέους ελαφρύτερους προβολείς ανακλαστικού τύπου για να μειωθεί το βάρος και να βελτιωθεί η απόδοση του φωτισμού. Τα νέα φώτα επίσης να αλλάζουν επίσης το χαρακτήρα του μπροστινού μέρους της Tiger Sport και την ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο από την απερχόμενο Tiger 1050.

ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Το όργανο με οθόνη LCD διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε συμπεριλαμβανομένων της προειδοποίησης παγετού, της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, της κατανάλωσης καυσίμου και της μέση ταχύτητας. Επίσης είναι προ-ρυθμισμένη για το προαιρετικό σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών.


Η Tiger Sport χρησιμοποιεί τον ίδιο χαρακτηριστικό τρικύλινδρο κινητήρα 1050κ.εκ. με την προηγούμενη Tiger 1050, αλλά η μέγιστη ισχύς έχει αυξηθεί κατά 10PS στα 125PS και η μέγιστη ροπή κατά 6Nm στα 104Nm (10.6kgm). Ο κινητήρας είναι έτσι ισχυρότερος σε όλη την κλίμακα στροφών του.